Sinds 1990 worden er binnen CORBO Organisatie, Advies en Expertise B.V. een groot aantal trainingen en training- en opleidingstrajecten ontwikkeld en verzorgd. Om duidelijk te maken dat het ontwikkelen en verzorgen van trainingen en opleidingen voor ons een essentiƫle activiteit is hebben wij besloten om deze onder te brengen in de opgerichte vennootschap CORBO Opleiding B.V., een 100% dochter van ons 35 jarig bestaand CORBO Organisatie, Advies en expertise B.V.

CORBO Opleiding ontwikkelt en verzorgt resultaatgerichte niet-technische sales en after sales trainingen, voor alle niveaus, in opdracht van onder andere importeurs en franchiseorganisaties.

De trainingen kenmerken zich door een grote praktijkgerichtheid, een afwisselend programma en de directe toepasbaarheid van het geleerde. Onze trainers zijn professionals met een bewezen staat van dienst, diepgaande kennis, praktische ervaring en uitstekende didactische vaardigheden.

CORBO Opleiding moedigt mensen aan te groeien in hun werk, stimuleert hun professionele ontwikkeling en zorgt ervoor dat uw organisatie groeit.

 

Waarom CORBO?

  • Doelgericht en Effectief
  • Enthousiast en Betrokken
  • Gericht op direct praktische toepasbaarheid
  • Aangepast op de situatie in uw bedrijf
  • Vol kennis van de branche
  • Gericht op meetbaar resultaat

 

Vragen of meer weten? Neem contact met ons op.

corbo-opleidingen-footer

Bezoekadres
Sportlaan 375
3364 DK Sliedrecht

Postadres
Postbus 101
3360 AC Sliedrecht

0184-447299
info@corbo-opleiding.nl
www.corbo-opleiding.nl