BLENDED LEARNING

Als CORBO Opleiding zijn wij samen met onze opdrachtgevers bezig met het daadwerkelijk doorvoeren van blended learning. In ons geval is dit een combinatie van klassikale groepslessen, e-learning, huiswerkopdrachten en online bijeenkomsten in de vorm van VCT’s (Virtual Classroom Trainingen).

 

Het aantal klassikale trainingsdagen wordt in vrijwel alle opleidingsprogramma’s die wij verzorgen minder. De overige tijd voor de opleiding wordt ingevuld met e-learning, VCT’s en andere vormen van digitaal leren. Het leren op de werkplek wordt ondersteund door een buddy of een coach.

 

Het overdragen van de theorie gebeurt veelal digitaal en tijdens de klassikale trainingsdagen worden de vaardigheden ontwikkeld.

 

Voordelen van deze andere manieren van leren zijn:

·         Minder klassikale trainingsdagen (minder reizen en meer beschikbaarheid voor werk)

·         Meer praktijkgericht leren

·         Meer leren in de eigen tijd

·         Meer betrokkenheid van de werkplek bij het leren

·         Meer de focus op het ontwikkelen van de vaardigheden.

 

De laatste vier voordelen zorgen voor een betere aansluiting van het leren op de behoeften van de deelnemers aan de opleiding. Deelnemers blijven de trainingsdagen belangrijk vinden omdat voor hen dan de uitwisseling van ideeën en ervaringen met vakgenoten centraal staat, naast het ontwikkelen van de vaardigheden.

 

 

CORBO Opleiding denkt en werkt graag mee aan het doorvoeren van blended learning in de praktijk van het verzorgen van opleidingen voor u.

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, neem dan contact met ons op.

 

Laat uw e-mailadres achter en blijf op de hoogte.


  corbo-opleidingen-footer

  Bezoekadres
  Sportlaan 375
  3364 DK Sliedrecht

  Postadres
  Postbus 101
  3360 AC Sliedrecht

  0184-447299
  info@corbo-opleiding.nl
  www.corbo-opleiding.nl